NVIDIA, Yüksek Performans Vadeden Yeni G-Sync Oyuncu Monitörlerini Tanıttı: 360 Hz Yenileme Hızı ve Daha Fazlası

NVIDIA, kulağa çok mantıklı gelen bir monitörü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. NVIDIA’nın CES 2022'de tanıttığı ve piyasaya süreceği yeni G-Sync monitörler, iki çözünürlük arasında geçiş yapabilecek ve bu sayede hem enerji tasarrufu sağlanacak hem de kaliteli görüntü elde edilebilecek.

22.02.2022 18:00:36 tarihinde yayınlandı.

NVIDIA, kulağa çok mantıklı gelen bir monitörü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. NVIDIA’nın CES 2022'de tanıttığı ve piyasaya süreceği yeni G-Sync monitörler, iki çözünürlük arasında geçiş yapabilecek ve bu sayede hem enerji tasarrufu sağlanacak hem de kaliteli görüntü elde edilebilecek.

NVIDIA’nın bu yeni G-Sync monitörleri, hem 1080p hem de 1440p çözünürlüğe sahip olacak. Oyun oynarken 1440p çözünürlükte maksimum görüntü kalitesi elde edilebilecek ve normal kullanım sırasında 1080p çözünürlük ile yine iyi bir kaliteye sahip olacak ancak doğal olarak daha az enerji tüketimi olacak.

NVIDIA, yeni G-Sync monitörlerinin, özellikle bir e-spor ekranı arayanlar için geçişi kolaylaştıracağını umuyor. Bu 27 inç’lik monitörler 360 Hz ekran yenileme hızına sahip olacak ve NVIDIA’nın Reflex Analyzer sistemine sahip olacak. Monitör genel olarak Valorant, CS:GO, Rainbow Six Siege, ve PUBG gibi FPS oyuncularını düşünerek tasarlanmış.

İLGİLİ HABER Yaratıcılığını Beslemek ve Kendini Geliştirmek İsteyenlere: NVIDIA Studio Creative Weekend Yayınları Bugün Başlıyor

Monitörün bir handikapı ise 27 inç ekran olmasına rağmen 1080p çözünürlüğe geçildiği sırada piksel bozulmalarını engellemek adına 25 inç’e küçülmesi ve ekranın etrafında siyah çerçeve bulunması. Siz yeni NVIDIA G-Sync monitörleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.


Kaynak webtekno.com

 

Yapay Zekâ, TBMMye de Girdi: Milletvekillerinin Açıklamalarını Kaydedecek

Mecliste yapılan her konuşma, her komisyon oturumu resmi olarak kayıtlara da geçirilir. Bu kayıtları tutan kişiler olan stenograflar yakın zamanda yapay zekadan destek görmeye başlayacak. TBMM ve TÜBİTAK tarafından geliştirilen Tutanak Bilgi Sistemi Projesi devreye girdiğinde yapay zekâ, konuşmacıları tanıyacak ve sözlerini yazıya dökecek. 

İnsanlık Tarihinde Yeni Sayfa Açabilecek Araştırma: "Oda Sıcaklığında Süperiletkenlik Mümkün!"

İlk kez 1911’de Hollandalı fizikçi Heike Kamerlingh Onnes tarafından keşfedilen “süperiletkenlik”, bugünkü elektronik anlayışımızı baştan aşağı değiştirebilecek, bununla da sınırlı kalmayacak büyük potansiyellere sahip. Ancak bu potansiyel, süperiletkenliğin bugüne kadar bilinen doğası gereği tam olarak ortaya çıkarılamıyor.

YouTube, Bir Türlü Başarılı Olamayan Hikâyeler Özelliğini Kapatıyor

YouTube, 2017 yılında diğer platformlarda gördüklerimize benzer “Hikâyeler” özelliğini tanıtmıştı En başta “reels” olarak adlandırılan; ancak daha sonra “hikâyeler” ismini alan özellik, bundan bir yıl sonra da geniş çapta belli aboneye sahip olanlar için çıkış yapmıştı ve o günden bu yana kullanılıyordu.

Kara Deliğin Yeni Görüntüsü, Dokunaçlara Benzeyen Devasa Jetleri Gösteriyor

Nature dergisinde yayınlanan yeni bir makalede; M87 olarak da bilinen Messier 87 galaksisinin merkezindeki süper kütleli kara deliği gösteren görüntü, Şili'deki Atacama Milimetre-altı Dizisi (ALMA) da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki teleskoplar tarafından toplanan 2018 verileri kullanılarak bir araya getirildi.