Hepsiburada, Yapay Zekâyı Alışverişin Her Aşamasına Entegre Ediyor: ChatGPTli Yorum Özelliği, Pazarlama Uygulamaları ve Dahası

Son aylarda hızla gelişen ve özellikle üretken yapay zekâ destekli araçların artmasıyla daha geniş bir kitleye erişen yapay zekâ, artık gerçekten de hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. 

28.09.2023 20:45:08 tarihinde yayınlandı.

Son aylarda hızla gelişen ve özellikle üretken yapay zekâ destekli araçların artmasıyla daha geniş bir kitleye erişen yapay zekâ, artık gerçekten de hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. 

Sağladığı kolaylıklar sayesinde gelecekte çok daha fazla alanda karşılaşacağımız yapay zekâ destekli araçların farklı sektörlere entegresi de hem şirketler ve markalar hem de tüketiciler için oldukça önemli. Bu geçiş sürecini iyi değerlendirmek oldukça kritik olduğu için markalar da bu konuda önemli adımlar atmaya başladı. Bu markalardan biri de Türkiye'nin en çok tercih edilen e-ticaret platformlarından Hepsiburada.

Tahmin edeceğiniz üzere kullanıcıları ile online olarak buluşan markalar için yapay zekâ ekstra öncelikli. Bu treni kaçıran bir markanın gelecekte pazarda tutunması oldukça zorlu.

Hepsiburada da bu noktada hızlı adımlar atıp, teknolojik yenilikleri tüm süreçlerine entegre etmeye büyük önem veriyor. Hepsiburada, hem platformda satış yapan müşterilerinin hem de tüketicilerin dokunduğu her alana yapay zekâ destekli uygulamalar getiriyor.

Örneğin yapay zekâya dayalı ve TÜRKPATENT tarafından onaylı Çok Araçlı Rota Optimizasyonu, Yarın Kapında ve Kapında İade hizmetlerinin sağlıklı şekilde çalışmasını sağlayarak Hepsiburada'nın lojistik süreçlerinin pratik ve verimli şekilde yönetilmesini sağlıyor.

Aynı zamanda HepsiAd platformu aracılığıyla satıcılarının en uygun şekilde kendilerini tanıtabilmeleri için akıllı algoritmalarla yapay zekâya dayalı pazarlama çözümleri sunan Hepsiburada, ayrıca iş ortaklarına hangi ürünlerinin daha fazla satabileceğini gösteren tavsiye motoru ile iş ortaklarının satışlarını artırıyor.

Hepsiburada, yapay zekâ destekli HepsiAd platformu aracılığıyla satıcılarına pazarlama çözümleri sunuyor. Bunun yanında satıcılar, hangi ürünlerin daha fazla satacağı gibi konularda Hepsiburada'nın tavsiye motorları üzerinden bilgi sahibi olabiliyor.

Son dönemde adını en sık duyduğumuz üretken yapay zekâ araçlarından biri olan ChatGPT'den yararlanarak bir ''Değerlendirme Özeti'' bölümü hazırlayan Hepsiburada, burada tüketicilere ürüne gelen tüm yorumların tarafsız bir özetini sunuyor. Bu da tüketicilerin yorumlara göz atarken geçirdiği zamanı kazanmalarını sağlıyor.

Tüketicilerin yorum yapmalarını kolaylaştırmak için de ChatGPT'den yararlanan Hepsiburada, ''Hızlı Yorum'' seçeneği ile yorum yapma sürecini hızlandırıp çok daha pratik hale getirmiş durumda. 


Kaynak webtekno.com

 

WhatsAppın Patronu Hükümetlere Kafa Tuttu: Bir Şeyi İstiyorlar Diye Yapmak Aptalca!

İngiliz hükümeti, bir süredir çocuk istismarına odaklanmış durumda. Doğal olarak da konuyla ilgili düzenlemeler yapmak ve bu durumun önüne geçmek istiyor. Masadaki olasılıklar arasında yer alan seçeneklerden bir tanesi de WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarındaki mesajların taranabilmesi. Konunun bir numaralı muhatabı WhatsApp ise bu fikre şiddetle karşı çıktı.

Çok Şaşırdık, Evet: Facebookun WhatsApp Mesajlarını Okuyabildiği Ortaya Çıktı

Kullanıcı gizliliği ile ilgili skandal üzerine skandala karışan sosyal medya devi Facebook'un WhatsApp'taki mesajları okuyabildiği açığa çıktı. Kar amacı gütmeyen ProPublica isimli bir kuruluşun yaptığı araştırma, Facebook'un WhatsApp'taki mesajları okumak için 1.000 adet çalışanın olduğunu ortaya koyuyor. İddialar çarpıcı olsa da bu konuda hali hazırda ciddi şüphelerin zaten bulunduğunu belirtelim.

GTA’nın Yayıncısı Take Twonun Patronundan Oyunların 70 Dolardan Çıkması Hakkında Açıklama: Tepki Almıyoruz

Video oyun sektöründe fiyat tartışmaları uzun süredir devam ediyor. Birçok yayıncı, yeni nesil konsollarda oyun fiyatlarını 60 dolardan 70 dolara çıkardı. Bu durum, hem oyuncular hem de geliştiriciler arasında farklı görüşlere neden oldu. Bazıları oyunların maliyetlerinin arttığını ve fiyatların buna göre ayarlanması gerektiğini savunurken, bazıları da oyunların zaten çok pahalı olduğunu ve daha uygun fiyatlarla sürümden kazanılarak daha fazla satış yapabileceğini öne sürdü.