2023 ve 2024te Çıkacak Tüm Oyunlar Burada! İşte Summer Game Fest 2023te Gösterilen Tüm Oyunlar

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

13.06.2023 01:45:08 tarihinde yayınlandı.

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

Bu oyunlar arasında Cities: Skylines 2, Starfield, Like a Dragon: Infinite Wealth, Hellblade 2 ve Alan Wake 2 gibi oyunlar da yer aldı. Gelin, Summer Game Fest 2023’te gösterilen ve fragmanı yayınlanan tüm oyunlara yakından bakalım.

Çıkış tarihi: 6 Eylül

İLGİLİ HABER Starfield Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Açıklandı (Game Pass Abonesi Olana Bedava)

Çıkış tarihi: 24 Ekim

İLGİLİ HABER Cities: Skylines 2nin Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Çıkış tarihi: 17 Ekim 2023

Çıkış tarihi: 19 Eylül


Kaynak webtekno.com

 

Erken Oldu Sanki: Clubhouse Nihayet Türkçe Dil Desteğine Kavuşuyor

Dünya genelinde yayılan ve insanları, sektörleri birçok yönden etkileyen pandemi döneminde dijital olarak da çeşitli değişiklikler meydana geldi. Bunların başında, insanların bir araya gelerek gerçekleştirdiği söyleşi, konferans, webinar (internet ortamında yapılan seminerler) ve sohbet ortamları gibi etkinliklerin sesli ve görsel olarak sosyal ortama taşınması yer alıyor.

Dünyanın İlk Blockchain Telefonunu Piyasaya Süren HTC, Şimdi de İlk Metaverse Telefonu Geliştirdiğini Duyurdu

Bir dönemler akıllı telefon sektörünün en önemli isimlerinden olsa da yıllar içerisinde trendleri yakalamayan ve sektörden uzaklaşan HTC, dikkat çeken bir çıkış yaptı. Şirketin Asya ve Pasifik bölgelerinden sorumlu olan ismi Charles Huang, şirketin önümüzdeki ay düzenleyeceği bir etkinlikte metaverse odaklı bir akıllı telefon duyuracağını söyledi. Huang, telefonun detaylarına değinmedi.

Twitterın En Sevilen Özelliklerinden Retweetin Bir Benzeri TikToka Geliyor

Popüler sosyal medya platformu Twitter’ın sevilen özelliği ‘retweet’e benzer bir özellik, bir diğer popüler sosyal medya platformu olan TikTok’a geliyor. Gelen bilgilere göre TechCrunch’a konuşan TikTok, diğer kullanıcıların paylaşımlarını sizi takip edenlerin sayfasına düşürecek olan bir ‘repost’ yani tekrar paylaşma butonunu az sayıda kullanıcı üzerinde test ettiğini doğruladı.