Uyku Odaklı Kablosuz Kulaklık Amazfit ZenBuds, Türkiyede Satışa Sunuldu

Çinli giyilebilir teknolojik ürün geliştiricisi Huami, "Amazfit ZenBuds" olarak isimlendirdiği uyku odaklı kablosuz kulaklıklarını Türkiye pazarında satışa sundu. Duyurulduktan sonra baştan Çin olmak üzere satışa sunulduğu ülkelerde ilgi görmeyi başaran kulaklık, Türkiye'de de uyku sorunu yaşayan tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Peki bu kablosuz kulaklık, uykuya nasıl odaklanıyor?

26.02.2022 00:45:12 tarihinde yayınlandı.

Çinli giyilebilir teknolojik ürün geliştiricisi Huami, "Amazfit ZenBuds" olarak isimlendirdiği uyku odaklı kablosuz kulaklıklarını Türkiye pazarında satışa sundu. Duyurulduktan sonra baştan Çin olmak üzere satışa sunulduğu ülkelerde ilgi görmeyi başaran kulaklık, Türkiye'de de uyku sorunu yaşayan tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Peki bu kablosuz kulaklık, uykuya nasıl odaklanıyor?

Amazfit ZenBuds, "Knowles Balanced Armature" isimli bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji, uyunabilmesi için gerekli olan akustik seslerin üretilmesini sağlıyor. Dışarıdan gelen seslerin kulağa ulaşmasını engelleyen özel bir de ses izolasyonu sunan kulaklık, böylelikle vücudun uyku moduna girmesine yardımcı oluyor. Büyük bir ses kütüphanesine sahip olan kablosuz kulaklıklar, rahatlamanızı sağlayacak onlarca içeriği siz uyuyana kadar çalmaya devam ediyor. Uyuduğunuzda ise bu durumu anlayabilen Amazfit ZenBuds, çalmayı otomatik olarak durduruyor.

Huami'nin kablosuz kulaklıkları, yalnızca 1.78 gramlık ağırlığa sahip. Bu da kablosuz kulaklıkların, kulakta oluşturduğu ağırlığı ortadan kaldırıyor. Piyasaya sürülmeden önce detaylı testlerin yapıldığı kulaklık, yatarken herhangi bir rahatsızlığa da yol açmıyor. Ayrıca kulağın içerisine tam olarak oturan ve kulaktan çıkmayan ürün, uyandığınız zaman da kablosuz kulaklığınızı arama derdini ortadan kaldırıyor.

İLGİLİ HABER Redmi, Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı AirDots 3ü Duyurdu

Amazfit ZenBuds'ın önemli özelliklerden bir tanesi de uyku takibi yapabiliyor oluşu. Nasıl yattığınızı, uyku sırasındaki kalp atış seviyenizi ve uyku kalitenizi ölçebilen kulaklık, bunların detaylı raporlarını da sunabiliyor. Ayrıca nefes egzersizi de yaptırabilen kulaklık, sakinleşmenize de yardımcı oluyor. Tüm bu özelliklere sahip kablosuz kulaklığın yönetimi ise Huami'nin mobil uygulaması üzerinden gerçekleştiriliyor.

Huami'nin uyku odaklı kablosuz kulaklıkları, şarj açısından da tatmin edecek seviyede. Tek şarj ile 12 saate kadar kullanılabilen kulaklık, bir gece boyunca kesintisiz olarak kullanılabiliyor. İşin içine şarj kutusunu da dahil ettiğimizde, 56 saatlik kullanım imkanı sunuluyor. Bu da bu kablosuz kulaklıkların bir hafta boyunca şarj edilmeden kullanılabileceği anlamına geliyor. Son olarak, bu kablosuz kulaklığın alarm desteğinin de olduğunu belirtelim.

Tüm bu özelliklere sahip olan Huami Amazfit ZenBuds, ülkemizdeki e-ticaret platformlarında satışa sunulmuş durumda. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 1.099 TL olarak açıklandı.


Kaynak webtekno.com

 

Ölen Sevdiklerinizle Buluşup Konuşabileceğiniz Sanal Bir Evren Oluşturuldu: Siz de Sonsuza Kadar Yaşayabileceksiniz

Teknolojik gelişmeler ışığında tüm dünyanın dijital ortamlara yöneldiğini bilinen bir gerçek. ‘Metaverse’ kavramının ortaya çıkmasıyla birlikte de bu durum daha da ileri taşındı ve insanların gelecekte gerçek dünyadan ziyade belli giyilebilir teknolojiler yardımıyla sanal dünyalarda zaman geçireceği belirtilmeye başlandı.

Tıp Fakülteleri Kapatılsın Etiketi Twitterı Adeta Ele Geçirdi: İşte Sosyal Medyayı İkiye Bölen Tartışmaya Gelen Tepkiler

Son zamanlarda artan sağlık çalışanlarına şiddet vakalarından ve aşırı çalışma şartlarından memnun olmadıklarını dile getirip seslerini duyurmak isteyen sağlık çalışanlarının yaptığı grevler sık sık gündeme geliyor. Yıllarca gördükleri eğitimin karşılığını alamadıkları için sağlık çalışanları durumdan şikayetçi olurken, toplumun bir kısım da sağlık çalışanlarını, özellikle de doktorları ‘kibirli’ olmakla suçluyor ve ortada bu kadar şikayet edecek bir durum olmadığını düşünüyor. Hatta bazıları, kendilerinde sağlık çalışanlarına ‘hak ettiniz’ gibi şeyler söyleme hakkını bile buluyor.