Oyun Oynarken Dış Dünya ile İrtibatınızı Kesen Kulaklık: EKSA E7000

Son dönemlerde piyasaya sürdüğü kulaklık modelleri ile dikkatleri üzerine toplayan EKSA, bu kez de hem fiyatı hem de tasarımıyla ön plana çıkan oyuncu kulaklığı E7000 ile karşımıza çıktı. “Kurt adam” temalı ve aydınlatmalı bir tasarıma sahip olan kulaklıklar, makul fiyatı ile Türkiye’deki oyun tutkunlarının da aklını çelecek gibi görünüyor.

28.03.2022 14:45:16 tarihinde yayınlandı.

Son dönemlerde piyasaya sürdüğü kulaklık modelleri ile dikkatleri üzerine toplayan EKSA, bu kez de hem fiyatı hem de tasarımıyla ön plana çıkan oyuncu kulaklığı E7000 ile karşımıza çıktı. “Kurt adam” temalı ve aydınlatmalı bir tasarıma sahip olan kulaklıklar, makul fiyatı ile Türkiye’deki oyun tutkunlarının da aklını çelecek gibi görünüyor.

Oyuncular için özel olarak tasarlanan EKSA E7000, ergonomik bir tasarıma sahip. Standartlardan büyük ve yumuşak yastıklarla gelen kulaklık, bu sayede 8 saat kesintisiz kullanımda bile oyuncuyu yormuyor. Ancak bu büyük yastıkların tek amacı konfor değil. 50 mm’lik sürücüye sahip olan EKSA E7000, kullanım sırasında dış ortam ile bağlantıyı tamamen kesiyor ve oyuna odaklanılmasına yardımcı oluyor.

EKSA E7000’in yazılım uyumluluğu Xbox için özel olarak optimize edildi. Ancak bu durum, bu kulaklığın yalnızca Xbox konsollarda kullanılabileceği anlamına gelmiyor. Dileyen kullanıcılar PC, PlayStation 5 veya PlayStation ve hatta Nintendo Switch’te bile EKSA E7000’i kullanabiliyorlar. Bunlar bana yetmez derseniz, oyuncu kulaklığınızı telefonunuzun 3,5 mm’lik portuna bağlayarak da kullanabilirsiniz. 

Eğer siz de EKSA’nın oyuncular için tasarladığı yeni oyuncu kulaklığı E7000 ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak ve eşsiz kulaklığı satın almak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanarak EKSA’nın resmi internet sitesine ulaşabilirsiniz. Dileyen okurlarımız ise buradaki bağlantı üzerinden EKSA E7000’in Aliexpress’teki satın alma sayfasına ulaşabilirler.


Kaynak webtekno.com

 

AMD, Bilgisayarınızı Değiştirmeden 2 Kat Fazla FPS Almanızı Sağlayacak ‘FSR 3’ ve ‘HYPR-RX’ Teknolojisini Tanıttı

Gerçekleştirdiği bir etkinlikte NVIDIA GeForce RTX 4090 rakibi ekran kartı Radeon RX 7900 XTX'i tanıtan AMD, ayrıca iki yeni teknoloji de tanıttı. "FSR 3" olarak isimlendirilen ilk ve dikkat çekici teknoloji, AMD'nin geçmiş yıllarda piyasaya sürdüğü ve fps artışı konusunda önemli avantajlar sunan FSR 2'den gelişmiş bir yapıya sahip. AMD'nin FSR (FidelityFX Super Resolution) teknolojisini, NVIDIA DLSS teknolojisine rakip olarak düşünebilirsiniz.

FC 24ün Steam Sayfasındaki "Türkçe Desteklenmiyor" Uyarısı Oyuncuları Korkuttu (EA Türkiyeden Açıklama Geldi)

"FIFA" adını geride bırakan ve yoluna "EA Sports FC" adıyla devam edecek olan EA'nın popüler futbol oyunu serisi, dün akşam itibarıyla ön siparişe açılmış ve Türkiye fiyatları belli olmuştu. Özellikle konsol oyuncuları, EA ciddi bir yerel fiyatlandırma gerçekleştirmiş olmasına rağmen FC 24'ün fiyatından hiç de memnun kalmadı. 

Elon Musk ile Binance CEOsu, Dogecoin Yüzünden Twitterda Birbirine Girdi

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Binance, bir süredir Dogecoin (DOGE) yatırımcılarının haklı tepkileriyle gündeminde. Zira borsa, 11 Kasım'da aldığı bir karar ile DOGE çekimlerini askıya aldı. Teknik bir arıza olduğunu açıklayan yetkililer, sorun giderildikten sonra Dogecoin çekme işlemlerinin yeniden açılacağını duyurdular. Ancak üzerinden günler geçmesine rağmen çekme işlemleri bir türlü başlatılamadı. Hatta bazı yatırımcılar, hesaplarındaki Dogecoin'lerin tamamının bloke edildiğini söylemeye başladılar.

Binance, Tüm Mal Varlığını Açıkladı: İşte Borsanın Tuttuğu BTC Miktarı

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan FTX’in son günlerde yaşadığı kriz nedeniyle büyük bir çöküş yaşadı. Öyle ki Bitcoin, yaşananlardan etkilenerek 15 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Olaylar, FTX’in CEO’sunun, bağımsız olduğu düşünülen bir diğer şirketi Alameda Research’ün ciddi oranda FTT’ye bağlı olduğunun ortaya çıkmasıyla başladı. Bunun ardından ise Binance devreye girdi ve elindeki FTX Token’ları satacağını açıkladı. Ardından ise Binance’in FTX’i satın alacağı duyuruldu.