Binance TRden Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?

2017 yılında kurulan kripto para borsası Binance, 2020 yılının son aylarından beri ülkemizde Binance TR adıyla hizmet veriyor. Ülkemizde hizmet vermeye başladığı ilk zamanlar Global hesap ile Türkiye hesabı arasında bazı senkron problemleri yaşanıyordu ancak zaman geçtikte bu problemler çözüldü ve hem yatırım için gerekli parayı aktarma hem de Binance TR para çekme işlemi bir hayli kolaylaştı.

18.11.2022 09:45:10 tarihinde yayınlandı.

2017 yılında kurulan kripto para borsası Binance, 2020 yılının son aylarından beri ülkemizde Binance TR adıyla hizmet veriyor. Ülkemizde hizmet vermeye başladığı ilk zamanlar Global hesap ile Türkiye hesabı arasında bazı senkron problemleri yaşanıyordu ancak zaman geçtikte bu problemler çözüldü ve hem yatırım için gerekli parayı aktarma hem de Binance TR para çekme işlemi bir hayli kolaylaştı.

Binance TR para çekme işlemini iki farklı şekilde yapabilirsiniz. Dilerseniz hesabınızdaki kripto para varlıklarını başka bir ağa çekebilirsiniz, dilerseniz de hesabınızdaki kripto para varlıklarını Türk Lirası olarak kendi kişisel banka hesabınıza çekebilirsiniz. Kolay bir işlem olsa bile yine de dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar var. Gelin Binance TR para çekme nasıl yapılır yakından bakalım ve bu işlem hakkında bilmeniz gereken detayları görelim.

Binance TR internet sitesinde Türk Lirası cinsinden para çekme yöntemini uygulamak için yukarıdaki adımları izlemeniz yeterli. Daha önce kripto para borsasına para yatırmak için kullandığınız bir banka hesabınız varsa ve bu hesap bilgilerini kaydettiyseniz para çekme işlemi sırasında da karşınıza bu hesap çıkacaktır. Eğer çekeceğiniz paranın bu hesaba aktarılmasını istiyorsanız yalnızca onaylamanız yeterli. 

Binance TR mobil uygulamasında Türk Lirası cinsinden para çekme yöntemini uygulamak için yukarıdaki adımları izlemeniz yeterli. Daha önce kripto para borsasına para yatırmak için kullandığınız bir banka hesabınız varsa ve bu hesap bilgilerini kaydettiyseniz para çekme işlemi sırasında da karşınıza bu hesap çıkacaktır. Eğer çekeceğiniz paranın bu hesaba aktarılmasını istiyorsanız yalnızca onaylamanız yeterli. 

Binance TR internet sitesinde kripto para cinsinden para çekme yöntemini uygulamak için yukarıdaki adımları izlemeniz yeterli. İşlemi onaylamadan önce platformun bilgilendirme metnini okumanızda yarar var. Çekim yapacağınız ağı seçerken son derece dikkatli olmalısınız çünkü karşılığı olmadığı durumlarda çekim yapmak istediğiniz miktarın ortadan kaybolması söz konusu olabilir. 

Binance TR mobil uygulamasında kripto para cinsinden para çekme yöntemini uygulamak için yukarıdaki adımları izlemeniz yeterli. İşlemi onaylamadan önce platformun bilgilendirme metnini okumanızda yarar var. Çekim yapacağınız ağı seçerken son derece dikkatli olmalısınız çünkü karşılığı olmadığı durumlarda çekim yapmak istediğiniz miktarın ortadan kaybolması söz konusu olabilir. 

Binance TR mobil uygulaması ya da internet sitesi üzerinden kripto para cinsinden para çektiğiniz zaman genel olarak bu işlem anlık olarak gerçekleşir. Türk Lirası çekme işlemini de benzer şekilde 7 gün 24 saat gerçekleştirebilirsiniz. Çoğu durumda 15 - 20 dakika içinde çektiğiniz Türk Lirası miktarı seçtiğiniz banka hesabına aktarılmış olacak. 

Bu noktada dikkat etmeniz gereken bir detay var. 7/24 para çekme işlemini yapabileceğiniz bankalar Binance TR’nin birlikte çalıştığı Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank ve Fibabanka’dır. Diğer bankalar ile işlem yapmak istiyorsanız para çekme işlemini hafta içi mesai saatleri içinde yapmanız öneriliyor. Eğer bu zaman aralığında işlem yapmazsanız paranız bir sonraki iş gününün ilk mesai saatinde hesabınıza aktarılır. 


Kaynak webtekno.com

 

Casus Yazılım Nedir, Ne Yapar, Nasıl Tespit Edilir? Siz de Cihazınızda Bunları Yaşıyorsanız Tehlikede Olabilirsiniz!

Neredeyse bilgisayar var olduğu günden beri virüs var ve bir şekilde onunla mücadele etmeye alıştık. Bilinen kötü amaçlı yazılımları da yine bir şekilde tespit edebilir hale geldik. Şimdi çok daha kötü amaçlı bir yazılım diyebileceğimiz casus yazılımlar çıktı. Casus yazılım da bir tür kötü amaçlı yazılımdır ama bu illetin yaptıklarını duyunca, arka planda sessiz sakin bir şeyler yapmaya çalışan kötü amaçlı yazılımlara üzüleceksiniz.

The Last of Us Part 1’in PC Sürümü Oyunculara Saç Baş Yoldurttu: En İyi Bilgisayarda Bile 60 FPS Göremiyor

28 Mart’ta PC için çıkış yapan The Last of Us Part 1, özellikle dizinin gösterdiği büyük başarının ardından oyunu PlayStation’da oynamamış ve bir kere de PC’de oynamak isteyen hemen hemen her oyuncu tarafından çıktığı gibi satın alınmıştı. Oyunun daha ilk birkaç saatinde korsana yenik düşmesi bir yana, oyunu orijinal ya da korsan fark etmeksizin indiren herkes klavye faresini (yada kontrolcüsünü) kırmamak için kendini zor tuttu.