2023 ve 2024te Çıkacak Tüm Oyunlar Burada! İşte Summer Game Fest 2023te Gösterilen Tüm Oyunlar

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

13.06.2023 01:45:08 tarihinde yayınlandı.

Oyun dünyasında yılın en çok beklenen etkinliklerinden Summer Game Fest 2023, 8 Haziran’da başladı ve sürüyor. 12 Haziran’da sona erecek etkinlik kapsamında şu ana kadar irili ufaklı pek çok yeni oyun tanıtıldı, duyurulan oyunlardan görüntüler geldi.

Bu oyunlar arasında Cities: Skylines 2, Starfield, Like a Dragon: Infinite Wealth, Hellblade 2 ve Alan Wake 2 gibi oyunlar da yer aldı. Gelin, Summer Game Fest 2023’te gösterilen ve fragmanı yayınlanan tüm oyunlara yakından bakalım.

Çıkış tarihi: 6 Eylül

İLGİLİ HABER Starfield Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Açıklandı (Game Pass Abonesi Olana Bedava)

Çıkış tarihi: 24 Ekim

İLGİLİ HABER Cities: Skylines 2nin Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Çıkış tarihi: 17 Ekim 2023

Çıkış tarihi: 19 Eylül


Kaynak webtekno.com

 

En Çok Takipçiye Sahip TikTok Fenomeni Khaby Lame’in, Sadece Bir Paylaşım Başına Kazandığı Dudak Uçuklatıcı Para Miktarı Açıklandı

Kendine has hareketiyle birdenbire TikTok’ta fenomen haline gelen Khaby Lame, geçtiğimiz aylarda TikTok’un en fazla takip edilen içerik üreticisi tahtına oturmuştu. Khaby, sosyal medyada paylaşılan farklı videolara verdiği tepkilerle ünlenmişti. Kısa sürede büyük bir üne kavuşan içerik üreticisi, Binance ile bir anlaşma imzalamış ve marka elçisi olmuştu.

#TemizTwitch’ten #RezilTwitch’e Giden Yol: Neden Artık Kimse Güvende Değil, Bu İşin Sonu Nereye Varacak?

6 Ekim 2021’de Twitch’in hacklenmesi ile dünyadaki bütün yayıncıların gelirleri de ortaya çıkmış, bu listede bazı isimlerin yaklaşık 3 yıldır ve belirli periyotlarda normalden daha yüksek gelir elde ettikleri anlaşılmıştı. Şüpheli seviyede yüksek gelire sahip yayıncılar, anlık ortalama 40-50 kişi tarafından izlenen, yani popüler olmayan isimlerdi.

OpenSeade Tarihi Veri İhlali: Bültene Abone Tüm Kullanıcıların Bilgileri Çalındı!

Dünyanın en büyük NFT satış platformlarından bir tanesi olan OpenSea, tüm kullanıcılarını ilgilendiren bir veri ihlaline kurban gitti. Siber güvenlik uzmanları, tüm kullanıcıların bundan sonraki süreçte çok dikkatli olmaları gerektiğini, çünkü OpenSea gibi görünen sahte e-postalarla kimlik avı saldırısına maruz kalabileceklerini açıkladılar. Peki neler yaşandı?

Kripto Para Dünyasını Yerle Bir Eden FTXin CEOsu, İflastan Sonra İlk Kez Konuştu: Kötü Bir Ay Geçirdim... (Yok Ya!)

Kripto para camiası, son dönemlerde neredeyse sadece dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan FTX'in iflasını konuşuyor. Öyle ki zaten pek de iç açıcı günler geçirmeyen piyasalar, FTX ile ilgili durumun ortaya çıkması üzerine adeta çökmüştü. Milyonlarca yatırımcıya göre yaşananların tek nedeni ise FTX CEO'su Sam Bankman-Fried'di.