Oyun Oynarken Dış Dünya ile İrtibatınızı Kesen Kulaklık: EKSA E7000

Son dönemlerde piyasaya sürdüğü kulaklık modelleri ile dikkatleri üzerine toplayan EKSA, bu kez de hem fiyatı hem de tasarımıyla ön plana çıkan oyuncu kulaklığı E7000 ile karşımıza çıktı. “Kurt adam” temalı ve aydınlatmalı bir tasarıma sahip olan kulaklıklar, makul fiyatı ile Türkiye’deki oyun tutkunlarının da aklını çelecek gibi görünüyor.

28.03.2022 14:45:16 tarihinde yayınlandı.

Son dönemlerde piyasaya sürdüğü kulaklık modelleri ile dikkatleri üzerine toplayan EKSA, bu kez de hem fiyatı hem de tasarımıyla ön plana çıkan oyuncu kulaklığı E7000 ile karşımıza çıktı. “Kurt adam” temalı ve aydınlatmalı bir tasarıma sahip olan kulaklıklar, makul fiyatı ile Türkiye’deki oyun tutkunlarının da aklını çelecek gibi görünüyor.

Oyuncular için özel olarak tasarlanan EKSA E7000, ergonomik bir tasarıma sahip. Standartlardan büyük ve yumuşak yastıklarla gelen kulaklık, bu sayede 8 saat kesintisiz kullanımda bile oyuncuyu yormuyor. Ancak bu büyük yastıkların tek amacı konfor değil. 50 mm’lik sürücüye sahip olan EKSA E7000, kullanım sırasında dış ortam ile bağlantıyı tamamen kesiyor ve oyuna odaklanılmasına yardımcı oluyor.

EKSA E7000’in yazılım uyumluluğu Xbox için özel olarak optimize edildi. Ancak bu durum, bu kulaklığın yalnızca Xbox konsollarda kullanılabileceği anlamına gelmiyor. Dileyen kullanıcılar PC, PlayStation 5 veya PlayStation ve hatta Nintendo Switch’te bile EKSA E7000’i kullanabiliyorlar. Bunlar bana yetmez derseniz, oyuncu kulaklığınızı telefonunuzun 3,5 mm’lik portuna bağlayarak da kullanabilirsiniz. 

Eğer siz de EKSA’nın oyuncular için tasarladığı yeni oyuncu kulaklığı E7000 ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmak ve eşsiz kulaklığı satın almak isterseniz, buradaki bağlantıyı kullanarak EKSA’nın resmi internet sitesine ulaşabilirsiniz. Dileyen okurlarımız ise buradaki bağlantı üzerinden EKSA E7000’in Aliexpress’teki satın alma sayfasına ulaşabilirler.


Kaynak webtekno.com

 

iOS ve Android İçin ‘Instagram Önbellek Temizleme’ İşlemi Nasıl Yapılır? Adım Adım Anlattık

Kullandığımız tüm mobil uygulamalar, programlar ve internet tarayıcıları bir önbelleğe sahiptir. Bu önbellekler veri kaydı yaparlar. Kaydedilen veriler sayesinde o uygulamayı açtığınız zaman çok daha hızlı bir akış yakalarsınız. 1 TB telefonumuz olsa mis gibi özellik ama yeri geliyor hafızayı rahatlatmak için anamızın babamızın fotoğrafını silmek zorunda kalıyoruz, o kadar veriyi nasıl saklayalım?

Appleın Geliştirici Hizmetleri Çöktü: Uygulama Güncellemeleri Yapılamıyor!

ABD merkezli teknoloji devi Apple için uygulama geliştirenler, bir süredir teknik aksaklıklarla karşılaşıyorlar. Apple'ın geliştiriciler için oluşturduğu portala baktığımızda, bazı hizmetlerde teknik sorunlar yaşandığı ve erişimin mümkün olmadığını görüyoruz. Apple, sorunun nedenini açıklamazken çalışmalar devam ediyor gibi görünüyor.

Kripto para birimi SOLün geliştiricisi Solana, Web 3.0 Özel Akıllı Telefon Tanıttı: Snapdragon 8+ Gen 1 İşlemcili İlk Telefon!

Kripto para piyasalarında oldukça popüler olan blok zincir şirketi Solana, kendi akıllı telefonunu üreteceğini duyurdu. Solana'nın kurucu ortağı ve CEO'su Anatoly Yakovenko tarafından yapılan açıklamalarda, bu akıllı telefona "Saga" adı verildiği ifade edildi. An itibarıyla 100 dolarlık depozito karşılığında ön sipariş verilen akıllı telefonun teslimatları, 2023'ün ilk çeyreği itibarıyla yapılacak. Telefonun toplam maliyeti ise 1000 dolar olarak açıklandı. Peki Saga'nın diğer akıllı telefonlardan farkı ne?