8.000 Dolar, Sadece 400 Günde 5 Milyar Dolar Oldu [Shiba Inu İçerir]

Kripto para dünyasının son günlerde konuşa konuşa bitiremedikleri bir kripto para birimi var. Bu kripto para birimi, tıpkı Dogecoin gibi herhangi bir amaca hizmet etmeksizin kurulan Shiba Inu (SHIB). Geçtiğimiz günlerde ATH yapmasıyla gündeme gelen kripto para birimi şimdi, bir yatırımcıyı dolar milyarderi haline getirdi. Kim olduğu bilinmeyen yatırımcı, Ağustos 2020'den beri topladığı SHIB'lerle tarihe geçmiş durumda.

25.02.2022 06:00:38 tarihinde yayınlandı.

Kripto para dünyasının son günlerde konuşa konuşa bitiremedikleri bir kripto para birimi var. Bu kripto para birimi, tıpkı Dogecoin gibi herhangi bir amaca hizmet etmeksizin kurulan Shiba Inu (SHIB). Geçtiğimiz günlerde ATH yapmasıyla gündeme gelen kripto para birimi şimdi, bir yatırımcıyı dolar milyarderi haline getirdi. Kim olduğu bilinmeyen yatırımcı, Ağustos 2020'den beri topladığı SHIB'lerle tarihe geçmiş durumda.

Kime ait olduğu bilinmeyen bir SHIB cüzdanına, Ağustos 2020'den beri 8.000 dolar karşılığı Ethereum ile alım yapıldı. Toplamda 44 kez alım yapan yatırımcı, en büyüğü 3.200 dolar olan yatırımıyla bugüne dek toplamda 70.200.003.107.594 (70 trilyon 200 milyar 3 milyon 107 bin 594) adet SHIB sahibi oldu. İşte bu cüzdanın sahibi, an itibarıyla 5,16 milyar dolar civarında para kazanmış durumda.

Kripto para birimi, Ağustos 2020'de piyasaya sürüldüğü ilk günlerde 0,000000000162 dolardan işlem görüyordu. Lansmandan sonra daha da değer kaybeden kripto para birimi, bu yatırımcının iştahını daha çok kabartmış gibi görünüyor. Süreç içerisinde alım yapmaya devam eden yatırımcı, kripto para dünyasında adeta tarihe geçmiş oldu.

İLGİLİ HABER Yeni Kripto Para Birimi HE Coinin Dolandırıcılık Olduğu İddiası Ortalığı Karıştırdı: İşte Tüm Gelişmeler

SHIB'de bu kadar büyük bir balinanın bulunması, en çok da küçük yatırımcıyı endişelendiriyor. Öyle ki bu hesapta bulunan 70 trilyon adet SHIB satışa çıkarsa, kripto para biriminin fiyat grafiğindeki her şey alt üst olabilir. SHIB holderlarının bugünlerde keyifli olsalar da söz konusu yatırımcı, her şeyi bir anda değiştirebilir. Önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz...

Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir.


Kaynak webtekno.com

 

iPhonelar, Mesajlaşmalarınız Devlet Tarafından Takip Edilirse Sizi Uyaracak

ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz gece önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalarda, iOS ekosistemine sunulan pek çok uygulamaya uçtan uca şifreleme özelliği getirecekti. Böylelikle iOS ekosistemi, her zamankinden çok daha güvenli olacaktı. Ancak gelen yen haberler, iOS ekosistemi için tek yeniliğin uçtan uca şifreleme olmayacağını gözler önüne seriyor.

Çıkarsa Türkiye Fiyatı En Az 6 Haneli Olur: İşte Tasarımı ve Özellikleriyle Hayran Bırakan Konsept iPhone Vision

Apple, gelişmiş yapay zeka (AI) algoritması ve güçlü işlem kapasitesiyle donatılan ve yüksek fiyatıyla dudak uçuklatan "Apple Vision Pro" adlı yeni nesil görüntü işleme teknolojisini geçtiğimiz aylarda tanıttı. Bu teknoloji, kullanıcılara olağanüstü bir görsel deneyim sunarak, mobil cihazların potansiyelini yeni bir seviyeye taşıyor. İşte bu konsept tasarım da Apple’ın vizyon ürünü Vision Pro'dan büyük ölçüde ilham almış gibi görünüyor.

Google Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytların Tasarımı Değişti

ABD merkezli teknoloji devi Google'ın kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğu Drive, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar hizmetleri güncellendi. Bu güncelleme ile hizmetler yeni bir tasarıma geçiş yaptılar. An itibarıyla dağıtımına başlanan tasarımlar, kullanıcılara daha sade bir deneyim sunacak. 

LoL Maç Geçmişi Nasıl İzlenir?

League of Legends aylık ortalama 126 milyon oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Bu kesinlikle hafife alınacak bir sayı değil. Bu oyuncuların sadece %30’luk bir civarı bile maç geçmişleri ile uğraşsa ortaya büyük bir sayı çıkıyor. Uğraş dediysek de aslında çok da zahmetli bir yönü olduğunu söyleyemeyiz fakat bu biraz da maç geçmişiniz ile ne yamak istediğinize göre değişen bir durum.

2 Kez Ertelenen Artemis 1in Yeni Fırlatma Tarihi Belli Oldu (Yine Ertelenirse Diye Alternatif Tarih de Belirlendi)

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bir süredir yeniden Ay'a gitmemizi sağlayacak Artemis 1 görevi ile gündemde. Öyle ki NASA'nın bu görev için özel olarak geliştirdiği Orion isimli uzay aracı, SLS isimli roketin contalarındaki yakıt sızıntıları nedeniyle tam 2 kez ertelendi. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde ise Artemis 1'in 2 kez ertelenmesine neden olan bu conta sızıntılarının onarıldığından bahsetmiştik.