2022 Yılında En Çok İndirilen PlayStation Oyunları Belli Oldu: Zirvedeki Oyunlar Şaşırtmadı

Geçtiğimiz hafta 2023 yılında platformunda çıkacak oyunları duyuran PlayStation, bugün ise yepyeni bir listeyle karşımıza çıktı. Şirket, aralık ayında en çok indirilen oyunları paylaşmasından kısa bir süre sonra geride bıraktığımız 2022 yılının en çok indirilen oyunlarını yayınladı.

20.01.2023 07:45:30 tarihinde yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta 2023 yılında platformunda çıkacak oyunları duyuran PlayStation, bugün ise yepyeni bir listeyle karşımıza çıktı. Şirket, aralık ayında en çok indirilen oyunları paylaşmasından kısa bir süre sonra geride bıraktığımız 2022 yılının en çok indirilen oyunlarını yayınladı.

Paylaşılan liste, PS5 ve PS4 oyunları olarak ayrıldı. Bunun yanı sıra PS VR ve oynaması ücretsiz PlayStation oyunları için de ayrı listeler hazırlandı. En çok indirilen oyunların çoğunluğu beklenen yapımlardan oluşsa da bazı sürprizler de yok değildi. Gelin hep beraber şirketin paylaştığı bu listelere birlikte göz atalım.

Öncelikle listelerin Avrupa ve ABD/Kanada olarak ayrıldığını belirtelim. Efsane seri Call of Duty’nin son oyunu Modern Warfare 2, PS4 ve PS5 listesinin ABD/Kanada bölümünde en üstte yer aldı. Avrupa tarafında ise FIFA 23 iki listenin de zirvesindeydi. Listenin geri kalanında ise God of War: Ragnarök, Elden Ring gibi başarılı yapımları görüyoruz.

Sürpriz ise PS4 listesinde karşımıza çıkıyor. PS5’te ikinci sırada ABD/Kanada’da yeni God of War, Avrupa’da ise Modern Warfare 2 yer alırken PS4’te GTA V karşımıza çıkıyor. Bu da ilk olarak 2013 yılında çıkan yapımın hâlen zirveye oynadığını ortaya koyuyor. Ayrıca Minecraft’ın Avrupa’daki PS4 indirmelerinde üçüncü sırada yer alması da dikkat çeken bir diğer kısım.

İLGİLİ HABER Call of Duty: Modern Warfare II, ABDde Elden Ring’i Geçerek 2022’nin En Çok Satan Oyunu Oldu

PS VR’a baktığımızda ise Beat Saber hem iki tarafta da listenin zirvesinde. Hem PS4’ü hem de PS5’i kapsayan oynaması ücretsiz oyunlar listesinde ise Fall Guys en çok indirilen yapım olmayı başarmış. Lafı uzatmadan gelin hep beraber bu listelere birlikte bakalım.

PlayStation'ın paylaştığı listelerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER 2022 Yılının En İyi PlayStation Oyunları

İLGİLİ HABER Bunlar Adama PS5 Aldırır: Sony, 2023te Çıkacak 23 PlayStation Oyununu Duyurdu

 


Kaynak webtekno.com

 

ChatGPT, Microsoftun Bulut Hizmetine Ekleniyor! Peki Ne İşe Yarayacak?

Yayınladıkları dönem infial yaratan ve o günden bu yana internet dünyasını sessizce ele geçirmeye başlayan DALL-E 2 ve ChatGPT'nin geliştiricisi OpenAI, 2019 yılında Microsoft’tan 1 milyar dolarlık yatırım almıştı. Şirket, o günden bu yana geliştirdiği yazılımları Microsoft’a da sunuyordu.

Nvidia GeForce Nowın Yeterli Talep Olursa Nintendo Switche Gelebileceği Açıklandı: RTX 3080 Gücü Konsolu Canavara Dönüştürebilir!

ABD merkezli Nvidia, geçtiğimiz yıllarda oyunseverleri oldukça sevindiren hizmeti GeForce Now’ı tanıtmıştı. Bu hizmet, güçlü donanımlara sahip olmadan oyunları cihazlarınız üzerinizden oynamanıza olanak tanıyor. Daha da açacak olursak bulut tabanlı bir servis olan GeForce Now, en dandik bilgisayarlarda bile güçlü oyunları oynamanızı sağlamasıyla oyuncular tarafından biçilmiş kaftan olarak görülüyor.