2022 Spotify Wrapped Yayınlandı: Sosyal Medyanın Bitki Örtüsü 2022 Özeti Oldu!

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, her yıl kullanıcılarının yıl içinde en çok dinlediği şarkıları ve türleri bir araya getiren ‘2022 Özeti (Wrapped)’ listesini paylaştı. 2022 yılındaki müzik zevkinize özel bir liste de oluşturuldu.

1.12.2022 22:15:11 tarihinde yayınlandı.

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, her yıl kullanıcılarının yıl içinde en çok dinlediği şarkıları ve türleri bir araya getiren ‘2022 Özeti (Wrapped)’ listesini paylaştı. 2022 yılındaki müzik zevkinize özel bir liste de oluşturuldu.

Spotify 2022 Özeti, yıl içinde en çok dinlediğiniz şarkıları, sanatçıları ve müzik türlerini bir araya getiriyor. Dilerseniz, yıl özetinizden bölümleri de sosyal medya hesaplarınızda paylaşabiliyorsunuz.


Kaynak webtekno.com

 

Enerji Krizi, Kripto Para Madencilerini Zora Sokacak: Ülkeler, Madenciliği Kısıtlamayı Planlıyor...

Kripto para madenciliği sık sık yüksek enerji tüketimi ile suçlanıyor. Hatta bazı raporlara göre Bitcoin madenciliğinin getirisi, çevreye olan götürüsünden az olabiliyor. Ukrayna-Rusya Savaşı gibi etmenlerden dolayı kapıda olan enerji krizinin de kripto para madencilerini olumsuz etkilemesi bekleniyor. Başta bazı Avrupalı devletler olmak üzere pek çok ülke, kripto para madenciliğini kısıtlama ya da verilmiş olan ayrıcalıkları kaldırma yoluna gitmeyi düşünüyor. 

LoL Şampiyonlarından Singedın CTleri, Tüm Yetenekleri, Güçlü ve Zayıf Özellikleri

Singed’ın oldukça enteresan bir karakter olduğundan bahsetmiştik. Karakterin genel mekaniği koşmak üzere kurulu. Evet, gerçekten koşmak üzerine kurulu. İşin ilginç kısmı ise Singed’ın en çok yakıştığı koridorun üst koridor olması. Oyunun genel temasında Singed gibi mekaniğe sahip başka bir karakter olmadığı için kendine has bir mekanik ile üst koridoru mesken ediniyor Singed dostumuz. Tabii ki bir karakterin ilginç olması o karakterin popüler olup oynanılabilir olması için yeterli bir sebep değil. Singed’da bu durumdan muzdarip çünkü kendisi pek popüler bir karakter değil.

Baldurs Gate 3ü Sevip Benzer Oyunlar Arayanların Kesinlikle Bakması Gereken 11 Oyun

Baldur's Gate 3 gibi epik bir hikâyeye ve derin mekaniğe sahip oyunların yeri ayrıdır. Özellikle Dungeons & Dragons evrenini temel alarak hazırlanan bu tür oyunlar, oyuncuların fantastik bir dünyada kendi kahramanlık hikâyelerini yazmalarına olanak tanır. Ancak, her ne kadar Baldur's Gate 3 kendine özgü bir yere sahip olsa da benzer deneyimleri arayan oyuncular için pek çok alternatif mevcut. Özellikle oyunun fiyatı düşünüldüğünde bazı alternatiflere bakmak isteyebilirsiniz.