2022 Apple Tasarım Ödülleri Kazananları Açıklandı: İşte Bizzat Appledan Ödül Alan Uygulamalar

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2022'nin ilk gününde çok önemli duyurular yaptı. Şirket tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS Ventura, yenilenen Apple CarPlay, M2 işlemci ve M2 işlemcilerle çalışacak Macbook Pro ve Macbook Air tanıtıldı.

8.06.2022 03:30:25 tarihinde yayınlandı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2022'nin ilk gününde çok önemli duyurular yaptı. Şirket tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS Ventura, yenilenen Apple CarPlay, M2 işlemci ve M2 işlemcilerle çalışacak Macbook Pro ve Macbook Air tanıtıldı.

Şirket bugünse WWDC 2022'nin ikinci günü kapsamındaki etkinliklerini gerçekleştiriyor. Bu bağlamda; Apple'ın geleneksel hale getirdiği 2022 Apple Tasarım Ödülü kazananları da açıklandı. App Store'da yayınlanmış olan iPhone veya iPad uygulamaları arasında bazı kriterler belirleyip, bu kriterleri değerlendiren Apple, bu yıl 12 mobil uygulamaya ödül verdi. Gelin bu uygulamalara hep birlikte bakalım.

Bu kategori, tüm kullanıcılar için anlaşılabilir bir deneyim sunan uygulamaları temsil etmektedir.

Apple'ın kapsayıcılık kategorisinde kazanan ilk uygulama Procreate oldu. Profesyonel çizimlerin yapıldığı uygulama, iPad'ler için mevcut.

Procreate'e ulaşmak isterseniz buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Wylde Flowers, en basit anlatımıyla büyü güçleriyle harmanlanmış bir çiftlik oyunu. Oyuna iPhone, iPad, Mac ve Apple TV üzerinden erişilebiliyor.

Wylde Flowers'a buradaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Apple'a göre bu kategorinin kazananları Apple teknolojileriyle geliştirilmiş akılda kalıcı, ilgi çekici ve tatmin edici deneyimler sunuyor.

iPhone ve iPad'de kullanılabilen uygulama, kullanıcıların alışkanlıklarını sanatsal görsellerle takip etmesini sağlıyor.


Kaynak webtekno.com

 

Valorant İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

VALORANT oyuncularının çoğu en az bir kere isim değiştirme işlemini yaptı veya yapmak istiyor. Bazı durumlarda oyuncuların eski isimlerinden memnun olmama durumu, bazılarında ise sadece isim etiketi değiştirme veya bir takıma girdiklerinde takım kısaltmasını isim başına ekleme istekleri ortaya çıkabiliyor. 

Koçtaşın İnternet Sitesi, Pazaryeri Oldu: İşte Yeni Dönem ve Avantajları...

Türkiye'nin en büyük yapı malzemesi perakendecilerinden Koçtaş, dikkat çekici bir işe imza attı. Yıllardır internet sitesi üzerinden çevrimiçi alışverişe imkân tanıyan şirket, şimdi bu internet sitesini bir pazaryeri haline getirdi. Peki bu tam olarak ne anlam ifade ediyor? Gelin hep birlikte Koçtaş için yepyeni bir döneme kapı aralayan değişikliğin detaylarına bakalım.

Google, Arama Sonuçlarında Çıplak Fotoğrafları Sansürlemeye Başladı

ABD merkezli teknoloji devi Google, Arama hizmeti ile ilgili yeni bir dönem başlattı. Aylardır test aşamasında olan "Güvenli Arama" özelliği, nihayet tüm kullanıcıların hizmetine sunuldu. Kullanıcılar artık, müstehcen görüntülerin varsayılan olarak bulanıklaştırılmasını sağlayan özelliği kullanabilecekler.

Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz 22 Multiplayer Bilgisayar Oyunu Tavsiyesi

Çok sayıda bilgisayar oyunu arasından seçim yaparak bir tanesine başlamak çok zor bir karar olabiliyor. Hele bir de işin içine arkadaşlarla birlikte oynanan multiplayer bilgisayar oyunları gibi oldukça spesifik bir filtre ekleyince, durum hepten içinden çıkılmaz bir hâle geliyor. İşte bu noktada işinizi kolaylaştırmak için sayısız seçenek arasından sizler için kolaj tadında bir liste hazırladık.