2021 Yılının En Çok Hataya Sahip Olan Amiral Gemisi Telefonu Açıklandı: Hala Yeni Hatalarla Karşılaşılıyor

2021 yılında markaların en üst seviye telefonu olarak adlandırılan birçok amiral gemisi telefon piyasaya sürüldü. Bir markanın en yeni teknoloji kullanarak çıkarttığı son telefonuna sahip olmaksa diğer telefon modellerinden daha pahalıya mal oluyor. 

20.02.2022 13:00:30 tarihinde yayınlandı.

2021 yılında markaların en üst seviye telefonu olarak adlandırılan birçok amiral gemisi telefon piyasaya sürüldü. Bir markanın en yeni teknoloji kullanarak çıkarttığı son telefonuna sahip olmaksa diğer telefon modellerinden daha pahalıya mal oluyor. 

Bir amiral gemisine sahip olmaya karar verdiğinizde aldığınız telefonun beklentilerinizi karşılamasını beklersiniz. Bir amiral gemisi telefona sahip olduğunuzda telefonunuzun size çok fazla sorun çıkartmamasını beklersiniz. Görünen o ki bazı amiral gemisi telefonlarda durum böyle olmadı. 

Google Pixel 6 Pro,  Türkiye’de ne yazık ki satışa sunulmadı, yurdışındaysa 899 dolar'dan(12.000TL) satılıyor. Tasarımıyla şık ve zarif bir telefon gibi görünse de Google Pixel 6 Pro’nun piyasaya sürülmesinden bu yana kullanıcılar çağrı kesintisi, sinyal kaybı, parmak izi kilidinin yavaşlığı, ekran titremesi gibi birçok konuda sorunlar yaşadı. Bu sebeple Çin medyasına göre 2021’in en fazla hataya sahip amiral gemisi telefonu Google Pixel 6 Pro oldu. Telefonun şıklığının ve özelliklerin önüne geçmeyi başaran bu hatalar, Google tarafından sürekli düzeltilse de kullanıcılar için hayalkırıklığı olmaya devam ediyor. 

İLGİLİ HABER OnePlus 10 Pronun Beklenenden Çok Daha Performanslı Olduğu Ortaya Çıktı

Son dönemlerdeyse telefonda karşılaşılan yeni bir hata daha oldu. Kullanıcılar albümlerini düzenlemek için ‘Sihirli silgi’ özelliğini kullandıklarında albüm uygulamasının çöktüğünü ve özelliği her kullanmaya çalıştıklarında tekrar aynı sorunu yaşadıklarını belirtti. Bu konuda birçok kullanıcı şikayeti gelmesine rağmen Google tarafından sorunla ilgili henüz resmi bir yanıt yok.


Kaynak webtekno.com

 

Satoshi Nakamoto’nun Dünyanın En Zengin İnsanı Olması İçin Bitcoin Kaç Dolar Olmalı?

Son yılların en çok tartışılan yatırım araçlarından bir tanesi haline gelen Bitcoin, geçtiğimiz günlerde ATH, yani tüm zamanların en yüksek değeri rekorunu tazeledi. 68 bin dolar seviyelerinden işlem gören kripto para birimi, pek çok kişiyi de adeta zengin etmiş oldu. Bunlardan bir tanesi de tahmin edebileceğiniz üzere Bitcoin'in geliştiricisi olan Satoshi Nakamoto'ydu. Öyle ki gerçek kimliği bilinmeyen geliştirici ya da geliştiriciler de Bitcoin sayesinde milyarder oldular.

Zaten Alamıyorduk: Sonyden PlayStation 5in Türkiye Fiyatına Dev Zam

Geçtiğimiz ay Microsoft’un Activision-Blizzard’ı satın almasına Destiny 2’nin yapımcısı Bungie’i satın alarak karşılık veren Sony, hamlesi ile dikkat çekmişti. Japon kökenli şirket, geçtiğimiz hafta ise yeni sanal gerçeklik seti PSVR2’nin tasarımını paylaşmıştı.

Önce Güvenlik: Firewall (Güvenlik Duvarı) Nedir, Ne İşe Yarar?

İzlediğim dizinin yeni bölümü çıkmış, gideyim de bol bahis reklamlı bir siteden izleyeyim dediğiniz anda sizi uyaran o sistem; binlerce dolar olan yazılımı bedava indirirken sizi uyaran o dost; bilgisayarınızın tehdit altında olduğunu söyleyen o can yoldaşı firewall yani dijital güvenlik duvarınızdır. Çoğu zaman kullanıcılar tarafından pek önemsenmese de firewall gerçekten bir hayat kurtarıcı olabilir.