2021 Yılında Türkiyede En Çok Gelir Elde Eden Oyunlar Açıklandı: Listedeki Sürpriz İsme Çok Şaşıracaksınız

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

23.02.2022 06:15:19 tarihinde yayınlandı.

Her ay düzenli olarak oyun satış raporlarını sektörün beğenisine sunan oyunfor.com, yeni yılın gelmesine kısa bir süre kala 2021 yılında Türkiye satışlarıyla en çok ciro yapan oyunları açıkladı. 

Oyunfor.com’un açıkladığı verilere göre bu yıl Türkiye’deki oyun satışları, 2020 senesine göre %17’lik bir büyüme ile rekor tazeledi. En çok ciro yapan oyunlar listesinin ilk sırasında, 2018 yılında mobil platformda oyuncuların beğenisine sunulan PUBG:Mobile yer aldı. 

Oyun sektörü, hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında büyümeye devam ediyor. Yeni çıkan oyunlar, listeyi zaten fethetmiş durumda ancak 2021 yılında en çok ciro yapan oyunlar listesinde sürpriz bir isim bulunmuyor da değil; Metin 2. 

Listede Metin2 dışında MMORPG dünyasından World of Warcraft da yer alıyor. Aynı zamanda oyun dünyasından sert eleştiriler alan Cyberpunk 2077 de beklentilerin altında kalmasına rağmen şaşırtıcı bir şekilde listeye girmiş durumda. Dilerseniz listeye daha yakından bakalım.


Kaynak webtekno.com

 

Bugüne Kadarki En Yaşlı Galaksi Keşfedildi: İşte Neredeyse Büyük Patlamayla Yaşıt Olan Galaksinin Fotoğrafı

İlk planlanan fırlatış tarihinden 14 yıl gecikmeyle geçtiğimiz 25 Aralık’ta fırlatılan James Webb Uzay Teleskobu, geçtiğimiz günlerde tüm dünyayı mest etmeyi başardı. Çektiği ilk renkli fotoğrafları gösteren James Webb, henüz hizmetine yeni başlamışken evrenin ilk ışığını bulma gayesiyle ilk büyük keşfini de yaptı.

Bluesky ve Clubhouse ile Popülerleşen "Davet Yöntemi"nin İnsana Kendini Özel Hissettirme Taktiği Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Sosyal medya platformları yeni şeyler denemeye çalışıyormuş gibi görünürken sadece birkaç yıl önce ortaya çıkan Clubhouse, davetiye yoluyla kullanıcı kabul etmesiyle ilgiyi üzerine toplamıştı. Her ne kadar böyle bir şeyi birçok kişi ilk defa görmüş olsa da aslında davetiye yoluyla platforma alım yöntemini 2000’lerin başlarına kadar takip edebiliyoruz.