2021 Boyunca En Fazla Beğeni Alan Sosyal Medya Paylaşımlarımız

Yeniden bir yılın daha sonuna geldik. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz 2021, tüm dünya gibi Türkiye’de de gündemi yoğun bir yıldı. Bizler de siz takipçilerimizle hayatın içinden ve teknoloji dünyasından en iyi haberleri ve gelişmeleri hem YouTube kanalımız hem internet sitemiz hem de sosyal medya üzerinden paylaştık.

22.02.2022 05:45:12 tarihinde yayınlandı.

Yeniden bir yılın daha sonuna geldik. Ardımızda bırakmak üzere olduğumuz 2021, tüm dünya gibi Türkiye’de de gündemi yoğun bir yıldı. Bizler de siz takipçilerimizle hayatın içinden ve teknoloji dünyasından en iyi haberleri ve gelişmeleri hem YouTube kanalımız hem internet sitemiz hem de sosyal medya üzerinden paylaştık.

Bugün de şöyle küçük bir 2021 yılı gezisine çıkalım dedik. Yeni yıla girmeden, tarih yazarken yılı karıştırmaya başlamadan önce sizlerle Instagram ve Twitter hesaplarımızda 2021 yılında en çok beğenilen paylaşımlarımıza dönmeye karar verdik. Gelin, duyabileceğiniz en ilginç haberleri, çarpıcı verileri, ufak tefek esprileri ve çok daha fazlasını paylaştığımız Instagram ve Twitter hesaplarımızda en beğendiğiniz gönderilere dönelim ve 2021 yılını kısaca hatırlayalım.

()

()

Bundan 30 hafta önce yaptığımız bu paylaşımda 202 Dünya Mutluluk Raporu’nun sonuçlarına yer vermiştik. Bu sonuçlar, Türkiye’nin dünya sıralamasında 78. olduğunu gösteriyordu.

İLGİLİ HABER Dünyanın En Mutlu Ülkeleri Açıklandı: Türkiye Kaçıncı Sırada?

()

 2021 yılına damgasını vuran, uzunca bir süre Türkiye gündeminden düşmeyen Sedat Peker, IMDb’ye de düşmüştü. Bilinmeyen kişiler, Sedat Peker’in yayımladığı videolar için IMDb’de ‘mini dizi’ sayfası oluşturmuştu.

İLGİLİ HABER Sedat Peker’in Türkiye Gündemini Sallayan Videoları, IMDb’ye ‘Mini Dizi’ Olarak Eklendi

()

Yaklaşık 18 hafta önce Lübnanlı bir şahıs, kendisine yakıt vermeyen bir benzin istasyonuna füze atmıştı…

()


Kaynak webtekno.com

 

Meta, Metaversete Cinsel Taciz Olaylarına Karşı Platformlarına Yeni Bir Özellik Ekledi

Geçtiğimiz günlerde, metaverse üzerine çalışan bir şirketin başkan yardımcılığını yapan bir kadın, Meta’nın Horizon Venues metaverse evrenine girdikten sadece birkaç dakika sonra platformda bulunan üç erkek tarafından hem sözlü hem de fiziksel tacize uğradığını açıklamıştı. Bundan öncesinde ise platformun beta sürümünde görevli başka bir kadın yine benzer bir şekilde taciz edildiğini söylemiş; daha insanlık için tam olarak ne ifade ettiğini sistemi inşa edenlerin bile kavrayamadığı metaverse’e dair güvenlik soruları iyice artmıştı. 

Bitcoin, Avustralyada 5 Bin Dolar Daha Ucuza Satılıyor! İşte Nedeni ve Fırsatçı Fikirlere Karşı Önlemi…

Son yılların en çok tartışılan yatırım araçlarından kripto paralarla ilgili kafa karıştırıcı bir gelişme yaşandı. Bitcoin (BTC), Avustralya doları karşısında ciddi bir değer kaybı yaşadı. Küresel borsalarda 28 bin dolar seviyelerinde işlem gören BTC, Avustralya'da ise 22 bin dolar seviyelerinde işlem gördü. Peki ne oldu da bu akıl almaz durum yaşandı? Bitcoin, nasıl oldu da Avustralya doları karşısında değer kaybetti ve ucuz bir noktaya geldi?

Hiç Düşündüğümüz Gibi Değilmiş: Teknoloji Dünyasının Önde Gelen İsimleri Hangi Telefonları Kullanıyor?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte sayısız şirket, birbirinden farklı alanlarda insanlığa işlevsel hizmetler ve ürünler sunuyor. Örnek olarak Amazon gibi ticaret siteleri, oturduğumuz yerden istediğimiz ürünlere erişmeyi mümkün kılıyor. Oldukça faydalı oldukları bir gerçek olsa da aynı sektörde hizmet veren birden fazla şirket olduğundan rekabet kaçınılmaz oluyor.