1.099 TL’lik Call of Duty: Modern Warfare 2yi Satın Alsanız Bile Telefonunuzu Vermeden Oynayamayacaksınız

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Activision, bundan birkaç ay önce Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'yi duyurdu. Oyuncuları heyecanlandıran yapım, birkaç hafta önce de açık beta sürüm olarak resmen yaynlandı. Activision, bu oyunu 28 Ekim'de tüm oyunsevelerin beğenisine sunacak.

12.10.2022 01:15:15 tarihinde yayınlandı.

Video oyun dünyasının önemli isimlerinden Activision, bundan birkaç ay önce Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'yi duyurdu. Oyuncuları heyecanlandıran yapım, birkaç hafta önce de açık beta sürüm olarak resmen yaynlandı. Activision, bu oyunu 28 Ekim'de tüm oyunsevelerin beğenisine sunacak.

Geri sayım devam ederken ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Activision, oyun istemcisi battle.net için ufak ama önemli bir güncelleme yaptı. Bu güncelleme, oyuncuların bazı oyunlara erişebilmek için cep telefonu numaralarını sisteme kaydetmelerini zorunlu kılıyordu. battle.net'te yer alan bir bilgilendirme metninde;  Overwatch 2 ve Call of Duty: Modern Warfare 2 oynamak isteyen oyuncuların da telefon numaraları ile battle.net hesaplarını bağlaması gerektiği ifade ediliyor.

Activision'ın destek sayfasında, bu garip kararın neden alındığı da açıklanıyor. Öyle ki şirket, oyuncuların hile yaptıktan sonra yeni bir hesap almalarını engellemek için böyle bir karar almış. Açıklamada şu ifadelere yer veriliyor: Tek bir kişinin oluşturabileceği ücretsiz hesap sayısını sınırlamak, oyuncuların eylemlerinden sorumlu tutulmasına yardımcı olur. Bu sayede toksik davranışlar ve hile azalır. Tüm oyuncular için olumlu bir topluluk deneyimi sağlanmış olur.

İLGİLİ HABER Call of Duty: Warzone Mobile Duyuruldu: Şimdiden Ön Kayıt Yaptırabilirsiniz (Özel Hediyeler Var)

Bu arada; battle.net için alınan kararın dikkat çeken bir yanı var. Öyle ki bu hesaba kaydedilecek telefon numarasının faturalı hat olması gerekiyor. Yani sahte numaralar kullanılarak veya faturasız hatlarla hesap oluşturulamayacak. Activision'ın aldığı yeni kararın etkili olup olmadığını hep birlikte göreceğiz...


Kaynak webtekno.com

 

Yılın Oyunu Ödülü Alan Elden Ring, 1990 Yılında Yapılsaydı Nasıl Görünürdü?

2019 yılında E3’te ilk kez duyurulan Elden Ring, uzun ve sancılı bir bekleyişin ardından 2022’nin Şubat ayınca oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Daha ilk saatlerden itibaren çok sevilen oyun, aradan aylar geçmesine rağmen popülerliğini asla kaybetmedi. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen The Game Awards etkinliğinde God of War Ragnarök ile rekabet eden oyun, “Yılın Oyunu” ödülünü kazanmıştı.

Binance, Yatırımcıların Güvenini Kazanmak İçin Rezerv Kanıtı Sistemini Yayınladı: İşte Kullanıcıların Toplam BTC Bakiyesi!

Kripto para borsası FTX’in iflası ve piyasalardaki dev dalgalanmanın ardından son zamanlarda yatırımcılar oldukça endişeliydi. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance de yaşananların ardından tüm borsalara şeffaflık çağrısında bulunmuştu. Dev şirket, bu bağlamda geçtiğimiz haftalarda mevcut varlıklarını ve cüzdan adreslerini de açıkça paylaşmıştı.

DJIın Gerçek Anlamda Hayat Kurtaracak Droneları Mavic 3 Enterprise Türkiyede: İşte Fiyatları!

Piyasaya sürdüğü drone'larla sinema dünyasını bile etkilemeyi başaran DJI, Eylül 2022'de gerçekleştirdiği bir etkinlikte "Mavic 3 Enterprise" isimli serisini tanıtmıştı. Üst düzey özelliklere sahip drone, an itibarıyla Türkiye'ye giriş yapmış durumda. Peki Mavic 3 Enterprise serisi drone'lar neler sunuyor ve bu drone'ların Türkiye fiyatı ne kadar?